mitt lilla paradis

bild 1-2bild 3-3bild 2-3bild 2-4

bild 4Underbara Haväng. En plats på jorden som jag alltid kommer har varmt om hjärtat. I tjugo år så har släkten åkt dit över en helg och bara njuter av den fina naturen och alla nära. Vi är en ganska så stor släkt och vi har det alltid så roligt tillsammans. Promenad på dagen, middag på eftermiddagen, lekar, grillning på kvällen och bara massa gött snack. I år hade vi det väldigt bra trots vädret. Vi brukar kunna sitta på stranden hela natten lång kring en brasa, men dessvärre så regnade det under dagen och det var väldigt kallt på kvällen så det blev inget med de. Men det spelade ingen roll, för att bara vara där med alla fina är så härligt. En riktigt avkopplande helg i mitt lilla paradis. Love Clara

blogstats trackingpixel

En reaktion på “mitt lilla paradis

  1. Håller verkligen med dig Clara! Helt underbara helger.
    Kort och intensiv men ger en stor livskvalitet.
    Se glädjen och avkopplingen hos alla i släkten – från den allra minsta till den äldste. Detta är guld värt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>