fotografering.

DSC_2328DSC_2331DSC_2344Idag har vi haft ett väldigt bra möte med vår fotograf Christopher som tog bilder till vårt kommande projekt! Det var super roligt att arbeta med honom i och med att han är så grym! Bilderna kommer att bli sååå bra! Känner någon livsglädje trots att mitt liv ser lite annorlunda ut nu… men det känns underbart. På torsdag väntas en ytterligare jobbintervju vilket jag ser väldigt fram emot! Och ikväll väntas det grillkväll med ett gäng härliga polare. Känns skönt att kunna le igen! Love Clara

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “fotografering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>